Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

01 December 2012

0 Stolise blogun

Per bloger fillestar!!! viti ri po afron,sivjet kemi menduar te stolisim blogun tuaj,sot do ju tregojme kodet qe ta vendosni dhe ju ne blogun tuaj,do ndiqni hapat poshte,,,
                             1.Dizajn     2.Ad gadget     3.Paste kodet poshte me java script                                                                                                       <a style="display:scroll;position:fixed;bottom:5px;right:5px;" href="http://bloguiw.blogspot.com" title="Blogu im"><img src=" ketu link e fotos"/></a>                                                                                   tek kodet ku kam theksuar me ngjyre te kuqe, do ta zvendesoni me foton qe ju pelqen ju,dhe jeni gati ok.


                                                                                                              { Po ju pelqen ky postim,shperndae me butonat poshte}                           

Blog stats