Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

04 March 2012

3 Si te heqim,,Subscribe to :postos( Atom)

Te gjithe e kini pare ne fund te templates ,"Subscribe: to postos(Atom) ma mere mendja qe te gjithe keni menduar si ta fshim ne do tu tregojme ktu,,,
Si te jemi futur ne bloger shkojme Edit html  klik tek kutie e vogel dhe do kerkojme te gjejme kodin (shiko foton)sa ta gjeni do ta fshini dhe pastaj klik Save

3 comments:

  1. Per cdo nderhyeje ne EDITHTML do klikojme kutine vogel,eshte e domosdoshme sikur te bejme gabim kutie vogel ben update blogun,dhe kur mbarojme klikojme PRIEW po nuk ka gabim klik SAVE ok

    ReplyDelete
  2. Po e kerkoje dhe nuk po e gjej dot,,,

    ReplyDelete
  3. Me pak durim ,po ta kerkosh jam i sigurt qe do ta gjesh

    ReplyDelete

Blog stats