Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

26 September 2012

0 Vajzat ne stadium (video)

                         
Te
gjitha 100, per me shume shiko (video),,,

24 September 2012

2 Perse google search nuk gjen blogun

Mirembrema, eshte nje problem qe e kane shume bloger ,thone pse nuk me del blogu ne google ,,,ja po ta thote TOTOI ktu ,po te kopjosh te tjeret llogjike qe do dali tjeter per tjeter,po mendove se do

23 September 2012

0 Renditet ne vendin 171 tingujtt.blogspot,com

Statistika permbledhese per tingujtt.blogspot.com eradhite ne vendin 261.885 ne Rank globale ,kurse ne Shqiperi ze vendin

2 Eminem i Katundareve

          

                                                                  

0 Sheshi Skenderbej


19 September 2012

0 I pastre ne X-Faxtor UK 2012

26 vjecari angles me talentin e tij ne X-Faxtor i le te gjithe me goje hapur,per me shume (shiko videon)                                                                                                                                     

13 September 2012

0 Aftomato barman ne shtepin e tij

Jep porosin dhe kokteli eshte gati per 47 sekonda ,,,po je barman ose

Blog stats