Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

29 November 2012

0 Titulli postimit ne qender

Si thua nuk do dukesh mire titulli postimit te jete ne qender!si e kemi vendosur dhe ne ,si te kemi vendosur foto para titullit dhe foton e komenteve do duket akoma me mire,fillojme ngadale duke dredhr nje cigare ,se Totoi e pi me te dredhur,,,1

28 November 2012

1 Dil se po vjen ylli


0 Kerkesa ne Google

Pranon google kerkesen e shqiptarit qe jeton ne amerike,ne oret e para te mengjesit google brenda teritorit

26 November 2012

0 Perendeshe e Fantazise

Kejsi Tola kenga magjike 2012

21 November 2012

0 Fshihe facebook

 Sot duke pire kafe na erdhi ideja si ta fshim facebook ,dikush do ta fshih facebook por nuk di menyren si ta fhsih,ne do u tregojme ktu se si ta fshini per gjithmone ,por do kini kujdes ,se nuk do futeni dot me ne llogarin tuaj ,prandaj po je gati per ta fshire vazhdo,

16 November 2012

0 Do filloj duke menduar

Do filloj duke menduar,me zemer te perveluar,sot qe erdhi dite e bekuar,do mare penen per te shkruar,me dridhen te zezat duar,te keqijat qe mu qepne,per patriot Smail ben,(Ismil Qemali),per Smail bej bukurine qe eshte shtrire ne kanine(fshati Ismail Qemalit)

15 November 2012

1 100 Vjet Pavarsi                         100 Vjet Pavarsi              

12 November 2012

1 ☞Nje vite Blog ShqiptareBlog Shqiptare eshte krijuar ne daten 12/11/2011 sot plot nje vite. nje blog ndryshe nga te tjeret,me postimet e tij te vecanta,statiska e blogut gjate ktij viti ka qene, 54 postime ☞ (shiko te gjitha postimet ktu) 12 komente ,vizitoret qe kane kaluar ne blog kane qene  1,837,klikime gjithsej kane qene 4,070.  
                                                                                                         


Blog stats