Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

28 November 2012

1 Dil se po vjen ylli


1 comment:

 1. Shkenca bashkëkohore ka konstatuar se rrënjët e forta të maleve të zhytura në materien e shtresës nën koren e Tokës lëkunden sikurse anijet, gjegjësisht notojnë në atë masë elastike ngjashëm sikurse anijet që lundrojnë në dete. Kjo na ndihmon që ta kuptojmë më mirë tekstin e Kuranit:“kurse malet i bëri të patundshme…


  http://muslimani.net/kurani-dhe-shkenca-shembulli-i-kuranit-lidhur-me-malet.html

  http://muslimani.net/jeta-e-te-derguarit-a-s-para-pejgamberise

  http://muslimani.net/ebu-derda-e-ka-keshilluar-gruan-e-tij-duke-thene.html

  http://muslimani.net/
  Shkenca bashkëkohore ka konstatuar se rrënjët e forta të maleve të zhytura në materien e shtresës nën koren e Tokës lëkunden sikurse anijet, gjegjësisht notojnë në atë masë elastike ngjashëm sikurse anijet që lundrojnë në dete. Kjo na ndihmon që ta kuptojmë më mirë tekstin e Kuranit:“kurse malet i bëri të patundshme…


  http://muslimani.net/ebu-derda-e-ka-keshilluar-gruan-e-tij-duke-thene.html
  http://muslimani.net/jeta-e-te-derguarit-a-s-para-pejgamberise
  http://muslimani.net/kurani-dhe-shkenca-shembulli-i-kuranit-lidhur-me-malet.html
  http://muslimani.net
  http://muslimani.net/mbulesa-mburoj-islame.html
  http://muslimani.net/deputetet-reaguan-ndaj-fyerjeve-te-hoxhe-salihut-e-mbron-kelmendi.html
  http://muslimani.net/bik-pergenjeshtron-lajmin-e-televizionit-publik.html
  http://muslimani.net/kungulli-ne-mjeksine-profetike.html
  http://muslimani.net/dashuria-ne-hallall-dhe-ne-haram.html

  ReplyDelete

Blog stats