Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

21 October 2012

0 Si te formojme nje kartoline


Per 70 dite vjen viti ri,do na duhen kartolina per te derguar tek shoket,miqte,qe kemi ,eshte shume e thjeshte , 1) P,sh: foton e nje kengetare e kerkojme ne google me emrin
kemi gjetur foton 2) Per te formuar kartolinen marim linkun e fotos dhe do shkojme >>

0 Nga gazeta, sot ne Internet

Dikur lexonim gazetat , ku gazetari kish emrin dhe firmen ne fund te temes,kurse sot kemi internetin(netin).Tani kemi bloglajme,news,vip,etj ,,,jane te mdhenj se i mbeshtet dhe sistemi qe kemi te jene te mdhenj e kupton,duan si e si

20 October 2012

0 Si te vendosim buton ik lart (back to top)


J a se si vendoset butoni ik lart (back to top) ,  1) Lidhu ne blog   2) Pult--> Dizaj-->   3)  Ad gadget,paste kodin poshte

19 October 2012

0 Si te heqim baren e blogut(Navabar)


Ma mere mendje qe ekeni pare ! ,,, shume e kane hequr baren e blogerit,po pyetja eshte si mund ta heqim!,,,

18 October 2012

1 Si ta fshihm (Powered by bloger)

Te gjithe e keni pare fjalen ne fund te templates Powered by Bloger,po do dhe ti ta heqesh do ndjekesh hapat poshte. 1) Si te jemi futur ne llogarin e blogut -->Design Edit HTML -->Expad widget Templates (klik kutie vogel) 2) Do kerkojme kodin ,,,

14 October 2012

1 Si te zmadhojme emrin e blogut

Sot do ju tregojme se si te zmadhojme emrin e blogut , shkojme bashke per ta zmadhuar ,ndjekim hapat poshte  1) Futemi ne llogarine bloger> 2) Pult>Dizajn>Edit Html>Shenojme kutine e vogel "Expand Templates widget" 3) Dukr perdorur CTRL +F (shtypni

09 October 2012

0 Celine Dion - Nje dite e re ka ardhur

Si mund mos ta pelqejne njerzit kte kenge ? Ka ndjenja pozitive)))),,,

02 October 2012

Blog stats