Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

18 April 2012

0 Dhimbje dhe lote

0 Kontroll ne makinen e Totoit nga antidroga

Ja si nisi kontrolli ne makinen e Totoit ,ishte ora 8e30min mbas 3ore udhetimi afrohemi ne dogane per te mare vulen dalje,

Blog stats