Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

22 February 2013

0 Si te ndryshojme email foto ne blog

Sot do ju tregojme si te ndryshojme foton e email ne fund te postimit. 1.Pult>Dizajn>Edit HTML shenojme kutine e vogel

17 February 2013

0 Blog personal ose profesional

Ke qejf dhe oreks per te hapur nje blog!po deshiron te hapesh  blog personal ose profesional ne bloger,na kontakto ne andresen,,,

0 Si te formojme firmen ne fund te postimit

Sot do ju tregojme si te vendosim firmen ne fund te postimit,per te formuar firmen do,,,

Blog stats