Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

29 May 2012

0 Google style Email foto ne blog

Je bloger dhe nuk di menyren se si te vendosesh foto email ne style google ,do te tregojme ku munde te formosh foto email,,

1 About blog

Pak fjale per blogun tone,nuk meret me politik,nuk eshte me ngjure ,nuk e shikoi si gazetar ,nuk garanton postime te perditshme , nuk pranojme detyrime dhe garipa , nuk eshte blog lojra por eshte i lire dhe gjithmone do te jete , ne blog shqiptare do te gjeni :*
histori te verteta te postuara nga vete autori*,*'mesime' per blogjet tuaja me etikata klik (Tips) do te gjeni keshilla nga Totoi       Kujdes: po nuk ke njohje te mire te kodeve HTML mos ju fute fare kti muhabeti se do ta besh lemesh blogun ,ne nuk mbajme pergjegjsi ne qoftese te prishet blogu ,duhet te lexosh mire blogun para se te besh veprime ,         Kujdes: duhet te besh Backup blogun para se te fillosh gacmimet brenda ne kodet,para se te jete voone              Ndalohet te formosh mbi postimet e mia     ( psh po te jesh gazetar pa mare leje me E-mail nga Totoi nuk duhet te publikosh blogun  blog shqiptare ne site te ndryshme              Ndalohet rreptesishte te formosh ose te kopjosh mbi postimet tona        Me respekt Totoi   kthehu ne-->    Blog Shqiptare

27 May 2012

0 Eurovision 2012


0 Si te vedosim ore ne blog

Sot do u tregojme se si te vendosim ore ne blog ,eshte e thjeshte fare,qe te vendosni oren qe ju pelqen do tju tregojme vendin ku,,,

21 May 2012

0 Pse vonohet blogu qe te hapet

Nje blog qe te hapet normal nuk duhet te kaloj me shume se 20-30 sekonda,pse vonohet!,sa pak widgets te kete blogu me shpejte hapet ,ose video nga youTube ato e vonojne ,nje nga zgjidhjet eshte kodet ti kalojme me mire

Blog stats