Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

18 March 2014

4 Top 10 Blog in Albania

Mirembrema bloger qe na ndiqni ,do ju tregojme   10 TopSites ne Shqiperi ,sipas alexa.com.                  1.Top Cannel Eshte nje burim i besueshem per perhapjen e informacionit                                                                    2.Balkan Web Informacione ne gjuhen

06 December 2013

1 Sot kater 7,777

Mirembrema bloger qe na ndiqni,e hapa blogun rastesisht dhe me dolen,,, 7,777 ,

26 November 2013

Fol shqip

                             

03 November 2013

0 Blogu im

 Mirembrema bloger,sot do ju tregoje blogu im,nje blog ndryshe nga te tjeret,ndertuar e mirembajtur nga Totoi  ,per te pare me shume kliko (ketu)

30 October 2013

0 Superliga e shqiperise

Bloger! sot do ju tregojme,si te kemi rezultatet e superliges shqiptare ne blog ose ne faqen tuaj,vetem me kater hapa ,per te pare kliko

12 October 2013

0 Ne jemi profesioniste

Lexova dje ne nje sait,intervisten e nje lojtari te zvicres ku fliste,qe tifazat kuq e zi duhet tna kuptojne se ne jemi profesioniste,mos te na thone tradhtare!--->sipas lojtarit

03 August 2013

0 Teuta Karakashi

Per  te shikuar me shume kliko (ketu)

Blog stats