Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

12 October 2013

0 Ne jemi profesioniste

Lexova dje ne nje sait,intervisten e nje lojtari te zvicres ku fliste,qe tifazat kuq e zi duhet tna kuptojne se ne jemi profesioniste,mos te na thone tradhtare!--->sipas lojtarit
qe mos ti permend dhe emrin shkerdh@tes,ne duhet ti quajme heronje ata,nuk ven me mire te q,,,n.

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats