Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

06 February 2012

0 Si te vendosim menu horizontal,vertikal ne Blog

Shume me kane pyetur si te vendosim menu ne blog,,nuk do tju loth shume,me ena klik ktu
http://cssmenubuilder.com,,dhe na beni koment kush eka provuar

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats