Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

18 April 2012

0 Kontroll ne makinen e Totoit nga antidroga

Ja si nisi kontrolli ne makinen e Totoit ,ishte ora 8e30min mbas 3ore udhetimi afrohemi ne dogane per te mare vulen dalje,
emorem vulen po kishim dhe kontroll te rrept nga antidroga, me pyet polici nga je ,,,,ku shkon,,,,,i pergjigjem ,por polici filloi tena merte ne pyetje i them ne dogane jemi jo ne komisariat te na maresh ne pyetje ,Totoi filloi te nevrikoset dhe ne kte moment na marin dhe na mbyllin ne nje ndertese si mund tja them dhe fillon kontrolli rrept ,dihet nuk u gjent gje ne makine,por ky kontrool kishte dhe nje te mire se e ngriten makinen ne autogrill,aty afrohemi ta shikojme nga poshte se kishim 4 vjet qe se kishim kontrolluar,do ju tregonim dhe foto po nuk na lejuan 

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats