Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

24 September 2012

2 Perse google search nuk gjen blogun

Mirembrema, eshte nje problem qe e kane shume bloger ,thone pse nuk me del blogu ne google ,,,ja po ta thote TOTOI ktu ,po te kopjosh te tjeret llogjike qe do dali tjeter per tjeter,po mendove se do
te gjejne me ane te goole search ,e ke shume gabim,e ty po te them qe po lexon tani,blogu to   shume durim, kohe dhe pune, qe te kesh mysafire , dhe me ne fund, pse nuk i thua vetes per postimet e tua ,mos ato nuk jane te sakta! mendohu.

2 comments:

Blog stats