Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

29 November 2012

0 Titulli postimit ne qender

Si thua nuk do dukesh mire titulli postimit te jete ne qender!si e kemi vendosur dhe ne ,si te kemi vendosur foto para titullit dhe foton e komenteve do duket akoma me mire,fillojme ngadale duke dredhr nje cigare ,se Totoi e pi me te dredhur,,,1
Si te jemi futur ne llogarin e blogut,shkojme Dizajn-->     2   Edit HTML   3 Do klikojme kutine e vogel,do kerkojme te gjejme kodin  h3.post -title }         4  Si te kemi gjetur kte kodin do vendosim poshte kodin me ngjyre te verdhe-->   text-align:center;      5 Klikojme Preview,do shikojme titullin e postimit po te jete ne qender dhe nuk kemi bere gabim,do klikojme Save ok.

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats