Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

06 March 2012

0 Te mirat! dhe te keqet e facebook

Pershendetje,sot nuk ju tregojme blogertips te re ,po do postojme per facebook ,te mirat dhe  minuset e fb ,cilat jane te mirat -
1. Facebook eshte nje Social Network me i madhe e me fame   Po ate qe me ben mua pershtypje eshte perdorimi i tij ,si gjithe te tjeret dhe une futem ne facebook po me recete 2.Po te vesh re jashte facebook e perdorin vetem per te reklamuar punen e tyre ne te kundert me ne 3.Ktu erdhi ora te themi te ligat e tij ,cilat jane ato.perdorimi i keq ku futen dhe harrojne te dalin nga ai. tani kush jane ata e dini ju seshte nevoja tua them une .ka qe nuk duan tia dine per gje tjeter vetem te jene ne linje te presin shoqerine e tyre ku vazhdojne like me njeri tjetrin per postimet e tyre. ka qe kane humbur punen se jane vonuar te zgjuhen ne mengjes ose nuk e kalojne fare ne mendje punen e kane lene ne ane jashte deres.dhe me ne fund kane arritur deri ne prishie te familjes .Do e mbyshnim faqen po kemi dhe pune te tjera ,po kemi bere na nje gabim ose kemi harruar ,na shkruani komente pa frike.

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats