Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

29 May 2012

0 Google style Email foto ne blog

Je bloger dhe nuk di menyren se si te vendosesh foto email ne style google ,do te tregojme ku munde te formosh foto email,,

do te klikosh tek linku ( Ktu ) dhe do vendosesh email ,,,menura tjeter eshte kjo po doni ta beni me ngjurat tuaja do klikoni (Ktu) dhe e formoni si ta doni,,

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats