Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

21 May 2012

0 Pse vonohet blogu qe te hapet

Nje blog qe te hapet normal nuk duhet te kaloj me shume se 20-30 sekonda,pse vonohet!,sa pak widgets te kete blogu me shpejte hapet ,ose video nga youTube ato e vonojne ,nje nga zgjidhjet eshte kodet ti kalojme me mire
,,,edit html hapet me shpejte blogu ,duhet te preferoni edit html se sa gadget,por eshte dhe Page sped ku munde te shikoni ktu,klik- https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights dhe do fusni  ,,http://,,,,,,,,blogspot.com

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats