Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

27 May 2012

0 Si te vedosim ore ne blog

Sot do u tregojme se si te vendosim ore ne blog ,eshte e thjeshte fare,qe te vendosni oren qe ju pelqen do tju tregojme vendin ku,,,
munde te gjeni oren qe ju pelqen ju ,,do klikoni --KTU dhe do beni paste kodin e ores qe deshironi ju,,ok

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats