Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

19 January 2013

0 Nuk friksohem

Nuk me frikson fukaralleku,per kundrazi cmoi me shume ato qe kam krijuar deri tani ,nuk me frikson uria,agjerimi te ben mire ,me friksojne
dhe me tmerrojne ata qe te hane mbrapa krave,,,prandaj ki kujdes ,ty po te them qe po me lexon tani,koha na beri ti shikojme njerzit dhe gjerat  rreth nesh me nje sy tjeter,

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats