Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

28 January 2013

0 Si te vendosim Gadget mbi HEADER

Mirembrema bloger,sot do ju tregojme si te vendosim gadget ne krye,dmth mbi emrin e blogut, 1.Pult>Dizajn>Edit HTML shenojme kutine e vogel "Expand Templates widget"
2.Duke perdorur CTRL+F (shtypim ne te njejten kohe ne tastier) 3.Do kerkojme kodin qe kam theksuar me te kuqe     < b:section class='header' id='header' maxwidgets='1' showaddelement='no'>   4.  Si te keni gjetur kodin me ngjyre te kuqe do ndryshoni vetem    maxwidgets='3'        dhe     showaddelement='yes'>  5.Do klikojme Previw dhe po nuk ka gabim klikojme Save                             { Po te pelqeu ky postim shperndahe me butonat poshte}

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats