Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

10 April 2013

1 Vendose nje foto te bukur prane titullit Blog Archive

Per ju bloger fillestar,sot do ju tregojme se si te vendosim foto prane Blog Archive,si te jemi futur ne llogarin
e blogut  1. Pult>Dizajn>Edit Html> shenojme kutine e vogel   "Expand Templates widget"    2.Duke perdorur ctrl+f (shtypim ne te njejten kohe ne tastier)       3.Do kerkojme kodin qe kam theksuar me ngjyre te kuqe       < li> < a expr : href = ' data:i.url'> < data:i.title / >< /a>< /li>
         si te kemi gjetur kodin me ngjyre te kuqe, mbas  < li>        do te vendosim kodin me ngjyre  verdhe   <img src= " url foto ktu /">     do klikojme Preview po te hapet blogu ne rregull dhe ska gabime klikojme Save.                                                                            
2013 (2)

1 comment:

 1. Shkenca bashkëkohore ka konstatuar se rrënjët e forta të maleve të zhytura në materien e shtresës nën koren e Tokës lëkunden sikurse anijet, gjegjësisht notojnë në atë masë elastike ngjashëm sikurse anijet që lundrojnë në dete. Kjo na ndihmon që ta kuptojmë më mirë tekstin e Kuranit:“kurse malet i bëri të patundshme…


  http://muslimani.net/kurani-dhe-shkenca-shembulli-i-kuranit-lidhur-me-malet.html

  http://muslimani.net/jeta-e-te-derguarit-a-s-para-pejgamberise

  http://muslimani.net/ebu-derda-e-ka-keshilluar-gruan-e-tij-duke-thene.html

  http://muslimani.net/

  ReplyDelete

Blog stats