Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

19 October 2012

0 Si te heqim baren e blogut(Navabar)


Ma mere mendje qe ekeni pare ! ,,, shume e kane hequr baren e blogerit,po pyetja eshte si mund ta heqim!,,,
do ndjekim hapat 1 Si te jemi futur ne llogarin e blogerit shkojme  desing 2 Edit html dhe do klikojme kutine e vogel 3 Me CTRL+F do te kerkojme te gjejme kodin 1. ] ] b :skin  dhe do vendosim kodin e meposhtem mbi ( kodin 2 do tavendosim mbi kodin 1 ok ) 2.   #navbar-iframe { display: none !important; }  4 Do klikojme Preview po te shikojme se bara eshte fshire dhe blogu nuk ka ndryshim tjeter klikojme Save ,,ok                       

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats