Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

18 October 2012

1 Si ta fshihm (Powered by bloger)

Te gjithe e keni pare fjalen ne fund te templates Powered by Bloger,po do dhe ti ta heqesh do ndjekesh hapat poshte. 1) Si te jemi futur ne llogarin e blogut -->Design Edit HTML -->Expad widget Templates (klik kutie vogel) 2) Do kerkojme kodin ,,,
< b :widget id='Attribution1' locked='true' title=''type='Attribution/>                                             do e ndryshoni fjalen 'true' me 'false'        klikojme save templates .  3) Do kerkojme kodin       ] ] > < b :skin>     dhe mbi kte kodin do vendosim kodin    #Attribution1 {display:none;}        do klikojme save templates   , tani thjeshte do fshini gadget , Powered by Bloger . dh e kemi mbaruar.

1 comment:

  1. As an independent publisher I impart my experience to you. books

    ReplyDelete

Blog stats