Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

14 October 2012

1 Si te zmadhojme emrin e blogut

Sot do ju tregojme se si te zmadhojme emrin e blogut , shkojme bashke per ta zmadhuar ,ndjekim hapat poshte  1) Futemi ne llogarine bloger> 2) Pult>Dizajn>Edit Html>Shenojme kutine e vogel "Expand Templates widget" 3) Dukr perdorur CTRL +F (shtypni
ne tastiere ne te njejten kohe) dhe do kerkojme kodin        
              default="normal normal 60px Georgia, Utopia, 'Palatino Linotype', Palatino, serif" value="normal normal 60px Georgia, Utopia, 'Palatino Linotype', Palatino, serif"/>
     
   

  do ndryshojme kodet qe kam theksuar me ngjyre te verdhe , nga 60 -deri sa pershtatet ne blogun tend,,, psh 100  per cdo problem na shkruaj koment ok

1 comment:

Blog stats