Mireserdhe moving image by marquee html codeJe ne ☞Blog Shqiptare,,, blogu shitet,per me shume ne blogshqip@gmail.com

Book Flip by

21 October 2012

0 Si te formojme nje kartoline


Per 70 dite vjen viti ri,do na duhen kartolina per te derguar tek shoket,miqte,qe kemi ,eshte shume e thjeshte , 1) P,sh: foton e nje kengetare e kerkojme ne google me emrin
kemi gjetur foton 2) Per te formuar kartolinen marim linkun e fotos dhe do shkojme >>
 (ktu)  do zgjedhim nje na modelet qe ju pelqen,do vendosim linkun e fotos ne opcionin "URL" rezultati :

0 koment , ju faleminderit ,:

Post a Comment

Blog stats